Wij zijn LHN

Wij zijn Zoetermeer 

GEZOCHT: Fractiemedewerker LHN Zoetermeer (8 uur/pw)


Ben jij een administratieve topper met feeling voor politiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!


LHN is op zoek naar een fractiemedewerker met communicatieve vaardigheden. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de administratieve- en faciliterende werkzaamheden binnen onze fractie. Bewoners bellen jou bijvoorbeeld met klachten over leefbaarheids- of veiligheidsissues in hun wijk. Door de juiste vragen te stellen verzamel jij zoveel mogelijk informatie over de klacht en schakel je met onze raads- en commissieleden. Je draagt zorg voor de voorbereiding van de diverse vergaderingen. Je hebt daarbij intensief contact met zowel de fractie als externe relaties, zoals de griffie. Je biedt ondersteuning in de ruimste zin van het woord op administratief en facilitair terrein.

Het betreft een parttimejob op basis van 8 uur in de week, waarbij flexibiliteit wordt verlangd.

LHN is een club enthousiaste Zoetermeerders die het beste willen voor de stad. We halen onze informatie en standpunten op bij de inwoners van Zoetermeer zonder dat we daarbij vastzitten aan de invloed en regels van een landelijke moederpartij. We zijn vrij om te doen en te zeggen wat we willen! Wij hoeven alleen verantwoording hierover af te leggen aan de inwoners van Zoetermeer.

Het team van LHN bestaat uit 5 raadsleden, 2 commissieleden. Dit team van lokale politici zorgt ervoor dat de Zoetermeerder een stem heeft, dat de stad veiliger wordt, leefbaar is en dat er een oplossing komt voor de woningnood, de lasten voor de inwoners niet omhooggaan, dat ondernemers kunnen ondernemen en dat de (ouderen)zorg op orde is.

Om ons team te versterken vragen we de volgende zaken:
🟠 Je kan je vinden in standpunten en het gedachtengoed van LHN;
🟠 Je bent representatief en je bent een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
🟠 Je hebt ervaring als administratief medewerker;
🟠 Je bent gastvrij en kunt goed plannen;
🟠 Je bent flexibel;
🟠 Ervaring met het plaatsen van berichten op websites en content creatie op één of meerdere sociale mediakanalen, o.a.: X (Twitter), YouTube, Facebook en Instagram is een absolute pre;

Waarom kies je voor ons?
🟠 Je krijgt de kans om binnen een dynamische politieke omgeving de fractie administratief/facilitair te ondersteunen;
🟠 Je hebt een hart voor onze stad Zoetermeer;
🟠 Je krijgt toegang tot een enorm netwerk;
🟠 Je krijgt de kans en begeleiding om jezelf verder (politiek) te ontwikkelen;
🟠 Je krijgt een passende vergoeding;

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie voor maandag 31 maart 2024 naar monique.siegelaer@raadzoetermeer.nl (Ook als je vragen hebt over de vacature)

Heb je een Hart voor Zoetermeer? Schroom dan niet om te solliciteren!